mix

Hajdúszoboszló Magyarország egyik legismertebb fürdővárosa – fő vonzereje a híres gyógyfürdőből, a strandból, az Aquaparkból és az Aqua-Palace-ból álló fürdőkomplexum. Hajdúszoboszló Kelet-Magyarországon található, az Alföld keleti részén, Budapesttől 200, Debrecentől mindössze 20 kilométeres távolságra. 

Bátran kijelenthetjük, hogy Hajdúszoboszló Magyarország egyik leglátogatottabb városai közé tartozik.           Az eltelt évtizedek során a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően teljesen megújult a Hungarospa fürdőjének épülete, illetve gyógyászati szolgáltatásainak kapacitása is folyamatosan nőtt. A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és strand, Magyarország első víziparadicsoma, az Aquapark, valamint az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő közvetlen átjárást biztosítanak. A fürdő termálvize, valamint parkosított környezetének mikroklímája elősegíti a gyógyulást a levegő jódos, sós páratartalmának köszönhetően. A Hajdúszoboszlón pihenő, nyaraló turisták szerencsések, mivel az ország egyik legnaposabb városában regenerálódhatnak, szórakozhatnak. Éves átlagban a napfényes órák száma eléri, sőt meghaladja a kétezer órát is.

Hajdúszoboszló idegenforgalmi kínálatát gazdagítja a széles programkínálat. Programjainak jelentős része a fürdőhöz kötődik, illetve a területén megrendezett eseményekhez. Ezek közül híresebbek a strandnyitó fürdőbálok. Érdemes megemlíteni a város gasztronómiai rendezvényeit is, mint például a hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivált, a Birka és Slambucfőző Örömnapot, vagy a Bio-és borfesztivált. Kulturális események is tarkítják a város gazdag programkínálatát, ilyen például a Folkhétvége és a Dixieland Napok, a Pünkösdi Sokadalom Regionális Néptánc Találkozó, vagy a Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok nevű rendezvény. Számos múzeum is található Hajdúszoboszlón, közülük a Bocskai István Múzeum egy helytörténeti kiállítással, és a névadóhoz kapcsolódó emlékekkel várja a vendégeket.

Ha szeretne még több képet látni Hajdúszoboszló városáról, kattintson a "Tovább" gombra.

A Hungarospa Hajdúszoboszló Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, mely  a következő szolgáltatásokat nyújtja:

Névtelen (forrás:www.google.com)

történelem2(forrás:www.google.com)

Abban az esetben, ha már teljesen kihasználták a fürdőkomplexum szolgáltatásait, megnézték a város összes múzeumát és nevezetességét, érdemes megtekinteni a környező látnivalókat is. A legkedveltebb helyek a 20km-re található Debrecen és a 30km-re található Hortobágy. A következő odalon részletesen is tájékozódhat, hogy hova érdemes ellátogatni.

térkép

 

 

Szállásfoglalás
Adja meg szállásigényének fontosabb paramétereit és küldje el online! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Ajánlja ismerősének
Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe