go2fenyves.hu/hungarospa


Gyógyfürdő

A hajdúszoboszlói gyógyfürdő egész évben folyamatos nyitva tartással órától 8-19 óráig üzemel. 2014-ben megújult a Gyógyfürdő termálcsarnoka. A csarnok  modern üvegszerkezetet kapott, a falicsempék exkluzív burkolatán a természet színei tükröződnek vissza, mely segíti az ellazulást. A gyógyfürdő csarnokában három fedett 32, 36, 38 C hőfokú gyógyvizes medence található. Ellenőrzött és minősített gyógyvizünkre alapozva több mint 40 féle kezelés vehető igénybe orvosi felügyelet mellett.

gyógyf1forrás:www.hungarospa.hu

gyógyf2forrás:www.hungarospa.hu

Aqua-Palace Fedett Élményfürdő

Az élményfürdő egyedi fürdőélményeket nyújt minden generáció számára. Különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencék, szaunavilág, baba- és családi medencék, szörf  és sok-sok wellness-, fitness  szolgáltatás várja a látogatókat. 

Aqua-Palace.montzsforrás:www.hungarospa.hu

kesz-palace-panorama-3-550_20111124104429_27forrás:www.hungarospa.hu


Strand

30 hektáros gyönyörűen parkosított terület május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. A 15 medence közül minden korosztály kedvére választhat, a különböző élménymedencék, úszó-, hullám-, pezsgő- és gyermek medencék közül. A strand igazi slágere a pálmafákkal és homokos parttal övezett mediterrán tengerpart. 
A strandon található sportcentrumban strandröplabda-, strandfoci-, streetball-, lábtenisz- és teniszpályák várják a sportolni vágyókat. 

strand1forrás:www.hungarospa.hu

strand2forrás:www.hungarospa.hu

Aquapark 

A strand területén található csúszdapark, az Aquapark. A 2014-es évtől már 15 különféle pályából választhatnak a csobbanás szerelmesei. 

Az apróságokat gyermek kalandmedencék, minicsúzdák, a medencében álló élethű állatfigurák, valamint játszótér kápráztatja el. A nyugodtabb élményekre vágyóknak a sodró folyót és a különböző hőfokú élménymedencéket ajánljuk. Az Aquaparkot külön belépő váltása után vehetik igénybe vendégeink.

ap1forrás:www.hungarospa.hu

ap2forrás:www.hungarospa.hu

Árpád Uszoda

Az Árpád uszoda a nemzetközi szabványoknak megfelel, versenyek rendezésére kiválóan alkalmas. Feszített víztükrű, 50 méteres 8 pályás medencéjének vize 25 – 27 ° C –os.
Az uszoda mellé épített tanmedence az úszás elsajátításának lehetőségét teremti meg a gyerekek számára, valamint kisgyermekes családok részére kitűnő fürdési lehetőség. Az uszoda egyéb szolgáltatásai : szauna, szolárium, kondicionáló terem. 

uszida1forrás:www.hungarospa.hu

uszoda2forrás:www.hungarospa.hu

 

 

 

Szállásfoglalás
Adja meg szállásigényének fontosabb paramétereit és küldje el online! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Ajánlja ismerősének
Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe